verified
plus

Учебница "9 музи" Занималня

София, България
ЧРЕЗ ДИЗАЙН МИСЛЕНЕ, ЗАБАВЛЕНИЯ, ТАНЦИ И СПОРТ СТИМУЛИРАМЕ РАЗВИТИЕТО НА КРЕАТИВНОСТТА И МНОЖЕСТВЕНАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ПРИ ДЕЦАТА. Заповядайте в нашата УЧЕБНИЦА. При нас ще намерите уютна и приятна среда не само за децата, а и за родителите. Ние поощряваме и подкрепяме участието на родителите във всички наши занимания.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2242 пъти
Посетители: 947
Последно онлайн: 11.03.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Учебница "9 музи"
За рожден ден
Решаване на домашни
Допълнителна информация и професионален опит за Учебница "9 музи"

Защо детският ни център се казава УЧЕБНИЦА "9 музи"?

Много от вас ни задават въпроса защо детския ни център носи това име и кои са 9-те музи. Идеята за името ни хрумна от книгата на Хауърд Гарднър "Множество интелигентности". Според неговата теория човек притежава 9 интелигентности (това са нашите 9 музи) от които 2-3 са вродени , а останалите човек може да развие през живота си. Смята се, че хората, които са успели да развият всичките си 9 интелигентности са едни от най-успешните както в личен така и в професионален план. 

 

Затова и ние дадохме името "9 музи" на детския си център, защото искаме да помогнем на децата, които ни посещават да развият възможно повече от интелигентностите си. Много сме горди с децата ви, които се впускат във всяко ново начинание с огромна жажда за знания и с желание да научат и да приложат новите неща.

 

Екипа с който работим.

Хората от екипа ни са изключителни професионалисти в своята област. Без значение, с какво се занимават – учители, преподаватели, артисти, художници, танцьори и т.н., всички те са отдадени на работата си с деца и много я обичат. А всичко това си личи по желанието, с което децата посещават нашия детски център и по знанията и уменията, които получават при нас и ги прилагат на практика.

 

Преди да вземем нов човек в екипа си самите ние като родители си задваме въпроса "Бихме ли позволили на този човек да обучава нашите деца и дали сме съгласна децата ни да прекарват времето си точно с този човек?". Децата ви при нас са в сигурни ръце – обичани и закриляни.

Галерия на Учебница "9 музи"
Учебница
Учебница
Учебница
Учебница

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Учебница "9 музи"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ