gold
verified
plus

Образователен център "Велмар" Занималня

ул. „Найчо Цанов“ , 2300 Перник, България map
партер последната врата в дясно
https://velmar97.com
Ние сме екип от преподаватели по различни предмети. Всеки от нас е специализиран в определена сфера, в която е експерт. Предлагаме индивидуални и групови часове, като групата е с най-малко шест и най-много десет обучаеми. Така че, подхода е индивидуален и носи сериозен напредък на обучаемите. тел. 089 792 7373
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 3923 пъти
Посетители: 1666
Последно онлайн: 10.05.24
Предстоящи Курсове Цена

Курсове по БЕЛ и математика за 7-ми клас

-

Курс по математика за прием в математическа гимназия

572.00 лв.
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Образователен център "Велмар"
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център "Велмар"

В образователен център "Велмар" има полудневна и целодневна занималня за най-малките (от предучилищна възраст до 4-ти клас).

Тя е малка бутикова занималня, която се стреми да съчетава в хармония различни педагогически подходи и методики (традиционни, Монтесори, Валфдорф, Ремелка и др.), за да отговори на съвременните изисквания на родителите към образованието и грижата за техните деца. Нашите преподаватели разполагат със сертификати за завършено обучение по съответната методика.

Играем на открито винаги когато времето позволява, защото сред природата почивката е най-пълноценна. А за успешното справяне с учебните задачи на всеки ученик времето за учене задължително трябва да се съчетава с време за отдих!

Капацитетът ни е 20 деца от  1-ви до 4-ти клас. Учим с разбиране по следния алгоритъм: преподаваме  новият учебен  материал по разбираем за детето начин, проверяваме какво е разбрало, упражняваме се върху вече наученото и едва тогава преминаваме към самостоятелна подготовка на домашната работа. Ежедневно използваме образователни игри, в които децата се включват с ентусиазъм и усвояват материала неусетно и трайно.

Учениците от 3-ти и 4-ти клас, които не са били през последните две години в нашата занималня, се приемат само в индивидуална форма на обучение. Причината за това е, че при нас акцентът в обучението на децата не е върху написването на конкретна домашна работа и получаването отлична оценка в училище. За нас по-важно е да помогнем на детето като му дадем нужните знания и умения да се справи само. А уменията за самостоятелно учене се формират най-вече в 1-ви и 2-ри клас. Ако не са изградени навици за самостоятелно учене и интерес към ученето, в 3-ти и 4-ти клас на малкия ученик ще му бъде много трудно да ги изгради. А от 5-ти клас нагоре, детето ще бъде съвсем безпомощно пред справянето с огромния и сложен учебен материал.

За учениците от 5-ти,6-ти и 7-ми клас предлагаме курсове за обучение по БЕЛ и Математика в малки групи или индивидуално. Преподавателите ни са квалифицирани учители с богат опит в преподаването на отделните дисциплини. Нашите възпитаници учат с удоволствие и са приети в желаното училище и специалност обикновено още на първо класиране.

За по-големи ученици и възрастни предлагаме групово и индивидуално обучение според предпочитанията им за форма (присъствено или онлайн) и продължителност, съобразени с техните възможности.

Според нас, най-добрата форма за обучение е малката група. От една страна, малкото на брой обучаеми позволяват на преподавателя да наблюдава индивидуалните пропуски и нужди на всеки обучаем и да работи върху тях. От друга - всеки обучаем може да самооцени своите знания и умения в конкретна ситуация, по конкретна дисциплина. Не на последно място, обучението в малка група е приятно, вдъхновяващо и мотивиращо, а това е ключът към успеха на всяко обучение.

 

Галерия на Образователен център "Велмар"
Изпрати съобщение
до Образователен център "Велмар"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Уроци по Английски за начинаещи
Уроци по Английски език Бургас цени
Курс по Френски Варна
Йога студио София
Курсове по Френски език
Компютърни курсове Бургас
Английски език за българи
Школа по Пиано за начинаещи
Онлайн Английски за деца
Частни детски градини
Частна детска ясла София Витоша
Уроци по Салса
Тренировки по Тенис на корт в Бургас
Частна детска градина София Гоце Делчев
Уроци по Български
Курс по Руски Варна
Обучение по Информатика
Пилатес в Плевен
Учител по Английски език работа
Уроци по Китара София цени
Готварски Курсове София
Испански език за начинаещи
Курсове по Руски език Бургас
История БГ
Английски език упражнения
Уроци по Математика Стара Загора
Изучаване на Английски език онлайн за начинаещи
Салса и Латино танци
Курсове по Уеб Дизайн
Курс Счетоводство на предприятието
Курсове по Маркетинг
Курсове по Компютърна грамотност
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ